Går lamporna att dimra?

• Att dimra en LED-lampa är inte fullt lika enkelt som att dimra en gammal traditionell lampa. Först och främst krävs det att LED-lampan är dimbar. Dessutom måste dimmern vara kompatibel med LED-lampan.

Skärmbild 2022-10-13 122514.jpg

smartcontrol smartlife.png

Följande artiklar går att dimra med LightsOn Dimmer (art 5094) samt SmartControl (art 5129).

• Apollo
    • Astro
    • Bliss
    • Bloom
    • Cosy
    • Deco bulb
    • Deco bulb XL
    • Dexter
    • Ellips
    • Glimmer
    • Helix
    • Ice
    • Lynx
    • Nero
    • Orbit
    • Orion
    • Pine
    • Polly
    • Quadra
    • Saturnus
    • Spectrum
    • Strip
    • Wally
    • Zenit
    • Zenit duo

Att dimra på primärsidan (dvs före transformatorn) resulterar med största sannolikhet skador på transformatorn. Detta ska alltså undvikas.