Varför blinkar mina lampor?

• Om en eller flera lampor blinkar beror det vanligtvis på spänningsfall p g a för lång total kabellängd i ditt system. Vi rekommenderar max 50m kabel för felfri funktion.

Lösningen i detta fall är att dela upp din belysning på flera olika transformatorer.

Naturligtvis kan det också vara så att armaturen / ljuskällan är defekt. Detta testar du enklast genom att koppla lampan direkt in i transformatorn. Lyser den som den ska så är lampan hel.