Hur gör jag om en lampa lyser svagare än vad den ska?

• Det mest sannolika är att det beror på spänningsfall p g a för lång total kabellängd i ditt system. Vi rekommenderar max 50m kabel för felfri funktion.

Lösningen i detta fall är att dela upp din belysning på flera olika transformatorer.

Naturligtvis kan det också vara så att lampan är defekt. Detta testar du enklast genom att koppla lampan direkt in i transformatorn. Lyser den som den ska så är lampan hel.