Det har bildats kondens på insidan av min lampa. Är detta normalt?

• Det kan hända att kondens / vattendroppar bildas inne i lamphuset. Förr värmdes detta bort av ljuskällan, men med LED blir lamporna inte längre lika varma vilket innebär att kondens är vanligare i dagens lampor.

Denna kondens påverkar i 99% av fallen inte lampans funktion.

Skulle det mot förmodan vara så att lampan inte längre lyser, så vill vi gärna att ni hör av er till oss så att vi kan hjälpa till att lösa det.