Kan jag koppla in fler decklights eller ha ett annat avstånd mellan lamporna?

• Absolut, du kopplar enkelt in fler decklights genom att lägga till fler grenkablar efter den första. Du kan även förgrena ut från en av kontakterna om du inte vill ha allt "efter vartannat" på en lång rad.

Det är 100cm mellan kontakterna på grenkabeln och decklightsen har 70cm kabel på sig. Det innebär att du har ganska så stor flexibilitet för att kunna placera lamporna där du vill ha dem.

Kortare avstånd: Låt grenkabeln gå som ett "s" så att kontakterna kommer närmre varandra.

Längre avstånd: Koppla till en extra grenkabel och använd varannan koppling. Justera eventuellt genom att, som ovan, lägga grenkabeln som ett "s".

Du finner en komplett "how-to-guide" för installation av decklights här: https://lightson.se/pages/installation-decklights

decklights install.jpg