Har ni smarta app-styrda lampor?

• Merparten av lamporna är traditionella och kan inte styras genom app. Vi har dock introducerat ett par smarta lampor där du (beroende på modell) kan justera färgtemperatur från kallvitt till varmvitt, olika färger samt dimra lamporna. Det gäller lamporna Nova och Arcus och dessa är tydligt märkta med appen SmartLife. Styrningen sker via Bluetooth och det behövs alltså ingen gateway / router.

Du kan dock göra hela systemet, eller valda delar av det, smart genom att koppla in en eller flera SmartControl. Bestäm när du vill att belysningen ska slås på / av samt ställ in dimringsnivån om du tycker att lamporna lyser för starkt (tänk på att inte alla lampor är dimbara, se lista nedan). Ställ in för specifika tidpunkter eller tex för när solen går upp / ner och styr alltsammans från din mobil genom appen SmartLife.

SmartControl kommunicerar genom wifi, så en förutsättning är att ditt nätverk når ut till den plats där du placerar SmartControl.

smartcontrol smartlife.png