Varför fungerar inte min Glimmer slinga som den ska?

• Det kan finns några fallgropar när det kommer till installationen av Glimmer. Det är viktigt att inte koppla fler än 4 Glimmer slingor efter varandra. Lika viktigt är det att inte koppla in andra produkter mellan två Glimmer eller efter en Glimmer.

Tänk även på att bara koppla en likriktare (den lilla kabelstumpen med en liten kloss på) före din Glimmer, oavsett hur många slingor du kopplar efter varandra. Alltså inga likriktare mellan två slingor.

how to connect a glimmer_Rityta 1.png